OVO JE RAJ ZA OČI I DUŠU: Evo gde Marija Kilibarda PROVODI VREME sa svojim izabranikom, ovako nešto VREDI BLAGA
Marija Kilibarda, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

predivno

OVO JE RAJ ZA OČI I DUŠU: Evo gde Marija Kilibarda PROVODI VREME sa svojim izabranikom, ovako nešto VREDI BLAGA

Par uživa u ljubavi već nekoliko godina

Objavljeno:

Marija Kilibarda i Bane Vučelić u martu su proslavili četiri godine ljubavi. Šarmantni Branislav, sin glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića, u lepu voditeljku zaljubio se na prvi pogled, a pričalo se da se to desilo na rođendanu zajedničkog prijatelja.

Od tada su nerazdvojni. Iako o svojoj vezi ne govore za medije, Marija je jednom prilikom za Story otvorila dušu i otkrila da je Bane u njen život ušao u pravom trenutku.

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno.

- To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan - objasnila je voditeljka.

- Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška.

- Između Branislava i mene postoje potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva.

Marija i Bane dele i strast prema putovanjima, a kada požele da nakratko pobegnu od gradske vreve, mir pronalaze u Vojvodini, na prelepom imanju u Crvenki, iz koje je, inače, Milorad Vučelić.

Adio, Vojvodino. Odoh u novu nedelju, na asfaltu. Ali, eto me brzo nazad, po još jedno parčence mira”, glasi jedan od Marijinih statusa na Instagramu, kada je teška srca morala da se vrati u veliki grad.

1 / 3 Foto: Instagram @kilimara

Njihova tajna oaza je mali komad raja na zemlji. Tamo im ništa nije potrebno osim ljubavi, a imaju i slobodu da se potpuno opuste, daleko od svih.

Posebne note ovom idiličnom ambijentu daju prostrano dvorište puno zelenila i bazen, pored kojeg Marija voli da čita knjige i uživa uz kafu. Kao da je vreme stalo.

Umesto gradske buke, pesma ptica. Odmor za dušu i savršeno ljubavno gnezdo.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Katarina Milošević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.